Danland > Værd at vide > Persondatapolitik

Persondatapolitik

Nedenfor finder du Danlands persondatapolitik beskrevet. Hvis du har spørgsmål til den, kan du kontakte os på:

Danland A/S
Lyngbyvej 20
2100 Copenhagen
Denmark
Tlf: +45 33 63 02 00 - e-mail: info@danland.dk

Hvilke oplysninger opsamles og hvorfor

Vi opsamler passivt oplysninger, når du bevæger dig rundt på vores sider. Disse oplysninger giver os information om, hvilke sider, der besøges, hvor lang tid, der bruges på hver side, hvornår vores sider besøges o.l. DanCenter bruger disse oplysninger til statistiske formål, bemandingsplanlægning samt for at kunne udvikle den rette service til vores kunder.

Brugere af internetsiderne kan via indtastning af data generere søgeresultater på sitet. Danland bruger de indtastede data til at færdiggøre den konkrete forespørgsel. Endvidere bruges oplysningerne til statistiske formål samt til forbedring af brugervenligheden af siderne.

At data opsamles passivt vil sige, at vi ikke på nogen måde kan identificere den enkelte person, som data opsamles fra.

Følgende oplysninger indsamles om brugeren i forbindelse med bestilling af enten katalog eller feriebolig:
Navn
Adresse
Telefonnummer
Evt. e-mailadresse

Sammen med oplysningerne om det bestilte hus eller katalog bruges disse oplysninger til at udstede lejebevis eller foretage katalogforsendelse.

Hvor lang tid opbevares de

Oplysninger, der opsamles i forbindelse med bestilling af katalog eller feriebolig, opbevares i 5 år.

Hvordan opbevares data

Vi benytter "firewalls" for at beskytte vores interne datasystem og dine personoplysninger. En "firewall" er en barriere, der skal forhindre uvedkommende adgang til systemet.

Hvem bruger oplysningerne

Alle oplysninger, der opsamles i forbindelse med brug af siderne, det være sig ved almindelig browsing eller bestilling af katalog eller feriebolig, anvendes kun af Danland A/S. Vi videregiver således ikke oplysninger til tredjemand.

Indsigt og indsigelser

De oplysninger, der indtastes ved bestilling af en ydelse på Danlands internetsider, gemmes i vores kundedatabase. Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Hvis du ønsker at blive slettet fra vores kunderegister, skal du sende et brev til Danland A/S, Lyngbyvej 20, DK-2100 København Ø eller via mail på info@danland.dk. På samme måde opnås kontakt til den dataansvarlige.

Cookies

En cookie er en lille tekstfil (et stykke data), som gemmes på din computer via din browser. Det er en udbredt teknik, der bruges til at sætte os i stand til at give dig tilpassede informationer fra vores internetsider. Du kan indstille din browser til at give dig besked, når du modtager en cookie, så du får mulighed for at acceptere det. Vi bruger cookies, og i nogle tilfælde log in for vedvarende at kunne tilpasse vores sider til den enkelte besøgendes efterspørgsel.

Anvendelse af cookies

Vi anvender cookies til følgende formål:

Siteadministration:
Vi husker ting for dig, således at du undgår at skulle taste det samme igen og igen. Som eksempel kan nævnes indtastning af land, område og ferieperiode, som vi husker for hver ny søgning, du ønsker at foretage.

Vi sikrer også, at du får de rigtige oplysninger. Som eksempel kan nævnes, at vi via en cookie sørger for, at du får de lejebetingelser, der passer til det ferieland, du foretager en bestilling i.

Sprogstyring

Vi sørger for, at de sider, du kalder frem, vises på det sprog, du har valgt.

Agentidentifikation

Nogle gange finder du vej til vores internetsider via et andet site. Hvis vi har en aftale med det andet site om modydelser for den service, bruger vi cookies til at identificere afsendersitet.

Hvordan slettes en cookie

Cookies er kendetegnet ved at have en bestemt levetid. Sprogcookies på Danlands site udløber efter 5 år, medens andre cookies udløber efter 2 timer eller ved overskrivning af en ny cookie. Hvis du aktivt ønsker at slette en cookie, afhænger metoden af, hvilken browser du har. Se mere her.

Certificering

Danland er certificeret ud fra organisationen W3C's retningslinier om sikkerhed på internettet. Deres krav består bl.a. af krav til persondatapolitik, kaldet P3P, og er udarbejdet i samarbejde med PricewaterhouseCoopers. Det betyder, at du sikkert kan foretage forespørgsler og bestillinger via Danlands internetsider.