Verdens bedste ferier i Danmark™

Sommerferie i Danmark med Danland

Er I ved at planlægge dette års sommerferie i Danmark, så læs her hvad Danland Feriecenter kan tilbyde jer.

Med vores 28 feriecentre er vi den største udbyder af feriecentre i Danmark. I finder derfor feriehuse og ferielejligheder i alle de bedste ferieområder i Danmark. Det er hvad enten I søger feriehus i Nordjylland, eller feriehus på Bornholm. 9 af vores feriecentre har eget badeland tilknyttet, som sikre jer, hvis vejret i sommerferien ikke er som I drømmer om. Derudover tilbyder vores feriecentre utrolig mange aktiviteter i sommerferien for hele familien, perfekt for jeres familieferie. Det kan eksempelvis være aktiviteter som: tennis, bordtennis, swimmingpool, spabad, legeplads, trampolin, basketball, volleyball, boccia, petanque, minigolf, som I finder på en stor del af vores feriecentre. Alle Danlands feriecentre ligger omgivet af den smukke danske natur, og nær gode badestrande.

Book sommerferie i Danmark her

Danland nyhedsmail

Tilmeld dig Danlands nyhedsmail nu...

Vær på forkant med:
  • Nyheder
  • Ferietips
  • Særtilbud
  • Last minute
  • og ikke mindst konkurrencer med attraktive gevinster.
Email:

Få op til 20 % rabat til 40 attraktioner i sommerferien

Bestiller du din sommerferie med Danland, får du op til 20 % rabat på entréen til en lang række af Danmarks bedste forlystelser. Spørg efter rabathæftet i receptionen når du ankommer til feriecentret.

Læs mere om hvilke attraktioner du får rabat til med Danland

Sommerhus med DanCenter i sommerferien

Med DanCenter kan du finde ferielejligheder og ferieboliger i Danmark, Sverige, Norge og Nordtyskland. Vi har mere end 10.000 sommerhuse og derfor også et sommerhus, der passer til din ferie.

Book et sommerhus i Danmark, Sverige, Norge eller Nordtyskland

Weekendophold med wellness

Ønsker du at tage et weekendophold med wellness, så kan Danland hjælpe dig. På udvalgte feriecentre tilbyder vi wellness ophold til din weekendferie eller miniferie. Forkæl derfor dig selv og din udkårne med et wellness ophold hos Danland.

Book et weekendophold med wellness


Internationale sites: Tyskland - Danmark - Norge - Sverige
Danland A/S - Lyngbyvej 20 - 2100 København Ø - Danmark
Tlf. +45 33630200 - Fax. +45 7013 7071