Menu

Danland

Bestil Danland-ophold med Coop-kortet

For at få bonus skal din bestilling/forespørgsel foretages via formularen her på siden eller telefonisk på tlf. 3363 0200 alle hverdage fra kl. 9-17.


Find dit feriecenter ved at bruge dropdown-feltet på formularen nedenfor. Når du har fundet det feriecenter, som du gerne vil reservere, skal du huske at foretage din reservation via formularen på denne side.

Din bonus

Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.


Bemærk: Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser som administrationsgebyr, strøm, linned osv. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler.


Forespørsel

Feriecenter:

Type bolig:

Ankomstdato:

Afrejsedato:

Navn:

Coop-medlemsnr.:

Adresse:

Postnr. og by:

Telefon:

E-mail:

Antal voksne:

Antal børn:

Modtag nyhedsmail:

Medbring husdyr:

Evt. kommentar:


Danland Blokhus

Badeland, Vesterhavet, Fårup Sommerland og masser af shopping og restauranter. Alt dette får du, når du tager på ferie på Danland Blokhus.Danland Bogense

Perfekte rammer for en dejlig ferie i gåafstand til hyggelige Bogense, hvor I kan slentre en tur i gågaden eller spise på en af de gode restauranter. Kun ½ times kørsel til Odense.