Bestil Danland-ophold med Coop-kortet


For at få bonus skal din bestilling/forespørgsel foretages via formularen her på siden eller telefonisk på tlf. 3363 0200 alle hverdage fra kl. 9-17.


Find dit feriecenter ved at bruge dropdown-feltet på formularen nedenfor. Når du har fundet det feriecenter, som du gerne vil reservere, skal du huske at foretage din reservation via formularen på denne side.


Vigtigt: Hvis du har udfyldt formen og trykket "Send forespørgsel", er din reservation ikke komplet. Vi skal først kontakte dig og bekræfte reservationen.Din bonus

Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.


Bemærk: Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser som administrationsgebyr, strøm, linned osv. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler.


Forespørgsel

Feriecenter:


Type bolig:

Ankomstdato:

Afrejsedato:

Navn:

Coop-medlemsnr.:

Adresse:

Postnr. og by:

Telefon:

E-mail:

Antal voksne:

Antal børn:


Modtag nyhedsmail:


Medbring husdyr:


Evt. kommentar:

 Jeg er enig i betingelser og vilkår.

Danland Sæby

Direkte ud til børnevenlig sandstrand og kun 500 m væk fra "mini Skagen". Feriehusene har plads til 6 pers.

Sommerferie ved stranden

Byd sommeren velkommen på en Danlandferie i selskab med familien. Vælg mellem 28 af Danmarks smukkeste kyster og bedste badestrande.