Djurs Sommerland - Nordens største sommerland

Djurs Sommerland er Nordens største sommerland

I Djurs Sommerland er det bare sjovere for alle. Glæd jer til 10 eventyrlige temalande, Danmarks bedste rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for hele familien. Kom og oplev en forlystelsespark i verdensklasse – og gå på opdagelse i årets vildeste nyhed: Dinosaurland – et kæmpestort temaland fyldt med 25 vilde dinosaurer og 3 nye, sjove forlystelser.

60 forlystelser, kæmpe Vandland og plads til hygge i Djurs Sommerland

Der er plads til både sjov og hygge i Djurs Sommerland. Når I har udforsket de 10 temalande og over 60 forlystelser, så tag en hyggestund i en af parkens utallige grønne oaser, eller snup en bid på et af de mange hyggelige spisesteder. Her kan I nyde alt fra byg-selv burgere og buffeter til lækre wraps og salater. Glem ikke et besøg i det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solen ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Danmarks sjoveste rutschebaner for hele familien

Med 9 fantastiske temalande og over 60 forlystelser flyver timerne af sted i Djurs Sommerlands sjove, spændende, vilde og våde forlystelser. Der er nok at kaste sig over, når du besøger Djurs Sommerland, og der er garanti for, at hele familien kan få en fantastisk oplevelse! Og glem endelig ikke det kæmpestore Vandland, hvor du kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner i juni, juli og august.

Nyhed i 2022 & 2023 - Dinosaurland

Dinosaurland er et fantastisk, nyt temaland med hele 25 dinosaurer i fuld størrelse, 2 store og vildt sjove forlystelser og en fossilfyldt legeplads for små- og store dinojægere. Spring på den 400 meter lange familierutschebane, T-Rex Family Coaster, og sus tæt forbi kæmpestore kødædere og imponerende langhalse. Eller tag på jeep safari med Dino Xpedition gennem dinosaur-reservatets kringlede miner og tætte skove, hvor fortidsøglerne hersker. Glæd jer også til at udforske Dinosaurlegepladsen, hvor ældgamle dinosaurknogler og helt nye oplevelser altid gemmer sig lige under overfladen og om det næste hjørne.

I 2023 kommer der endnu 3 nye forlystelser i Dinosaurland: SpinOsaurus – Danmark eneste Disk’o Coaster på ryggen af en kæmpe dinosaurskelet, Motorbike Derby - en slags motorcykel karrusel, Fossilvaskeren, som virker som en vaskemaskine til knoglerne.

Rabat på entrebilletten til Djurs Sommerland med Danland

Når du holder ferie med Danland kan du få rabat på entrébilletten til Djurs Sommerland. Hent din rabatvoucher via dit lejebevis og vis den ved indgangen. Den aktuelle rabat fremgår af voucher'en og fratrækkes i billetlugen ved indgangen. Så snart billetten er betalt, er der fri adgang til alle forlystelser i parken.

Sjov i verdensklasse

Djurs Sommerland er bogstaveligt talt sjov i verdensklasse. Så tag familien under armen og oplev selv, hvorfor parken blev kåret til ”Europas Bedste Familiepark” i 2019 og ”Årets Forlystelsespark i Danmark” i både 2019, 2020 og 2021. Husk, når entreen er betalt, har I fri adgang til alle parkens forlystelser.

Sæson 2022: 30. april – 23. oktober.

Overnatning tæt ved Djurs SommerlandNorddjurs Feriecenter

Norddjurs Feriecenter


Feriecenter Bønnerup Strand, ligger ved en lille, hyggelig fiskerby på Norddjurs – kun en lille times kørsel fra Aarhus.

På Feriecenter Bønnerup Strand bor I kun 200 meter fra en børnevenlig strand og tæt på skoven.

Blokhus Feriecenter

Blokhus Feriecenter


Lige uden for feriecentret strækker Nordeuropas bedste badestrand sig.

Fra feriecentret kan I nyde en fantastisk udsigt ud over havet, og bag klitrækken ligger et plantagelandskab, der er som skabt til familiens traveture.

Faaborg Feriecenter

Faaborg Feriecenter


Det hele er indenfor rækkevidde, med en ferie på Faaborg Feriecenter, der ligger ned til en børnevenlig strand og en smuk udsigt over det Sydfynske Øhav.

De hyggelige lejligheder er samlet omkring den store udendørs swimmingpool og legeplads.
Læs mere om alle Danlands 26 feriecentre.

Du kan også leje et sommerhus nær Djurs Sommerland med DanCenter.