Danland > Nyhedder > Danland Faaborg

Årets feriecenter 2016: Danland Faaborg

Ud af Danlands 28 feriecentre er Danland i Faaborg netop blevet kåret som årets feriecenter for 2016. Kåringen af årets feriecenter bliver varetaget af repræsentanter fra alle Danlands feriecentre, der bedømmer feriecentrene ud fra gæstevurderinger, boligejernes tilfredshed med samarbejdet med Danland og med Danlands personale.

Prisen blev overrakt på Danlands chefmøde i slutningen af marts, og Laila og Louise fra Danland Faaborg var begge meget rørte og beærede over kåringen.

Laila udtaler: ”Det betyder rigtig meget med disse påskønnelser, da det jo bekræfter os i, at det kan betale sig at have et højt fokus på service - både overfor ejere og gæster. Alle gæster må gerne føle, at de bliver lidt forkælede. Det er måske bare et smil og en venlig hilsen på vejen. Det kan også være en lille hilsen i lejligheden ved særlige lejligheder, som signalerer ’vi kan godt lide jer, det er dejligt, at I er her’. Så ja, vi er stolte, men også meget ydmyge! Vi hviler ikke på laurbærrene, men tænker hele tiden over nye veje og muligheder for at give vores gæster det allerbedste ophold hos os.”.

Super service hele vejen rundt
Danland Faaborg har før været kåret til årets feriecenter og som vinterens Danland. Deres succes skyldes bl.a., at de modtager super gode bedømmelser fra både gæster og udlejere. Og ikke nok med at vurderingerne er flotte, så fortsætter de med at blive bedre og bedre. Derudover modtager feriecenteret kun ganske få reklamationer om året.

Sydfynsk idyl tæt på det hele
På feriecenteret i Faaborg har du alt indenfor rækkevidde. Der er direkte adgang til børnevenlig strand og den smukkeste udsigt over det Sydfynske Øhav fra feriecenteret. Derudover er der ikke langt til Egeskov Slot, Odense Zoo og Naturama - og kun 10 minutters gåtur fra feriecenteret ligger Faaborg med sine charmerende gamle huse, smalle stræder og hyggelige beværtninger.
På selve feriecenteret finder du masser af sjove faciliteter som f.eks indendørs swimmingpool, sauna, bordtennis, billard, minigolf og meget meget mere.

Se dine skønne ferie-muligheder på årets feriecenter her.

Tilbage til forsiden