Fårup Sommerland - Oplevelser i international klasse!

Fårup Sommerland - sjov for hele familien!

Tæt på stranden i Blokhus og Løkken og alligevel helt ude i skoven finder man forlystelsesparken Fårup Sommerland. Fårup Sommerland er i 2021 kåret til den bedste forlystelsespark i Europa med under 1,5 mio besøgende og er samtidig en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og vanvittige våde aktiviteter for hele familien. Der er mere end 60 forlystelser – og når entréen først er betalt, er alle forlystelser gratis. Få kilometer fra Fårup Sommerland ligger Blokhus Feriecenter.


Rabat på entrebilletten til Fårup Sommerland som gæst hos Danland - glæd dig til:

Nyhed 2022 – Danmarks største rutsjebane

Glæd dig til Danmarks største, hurtigste og højeste rutsjebane rejser sig fra skovbunden i Fårup Sommerland i påsken 2022. Fønix vil stige 40 meter op mod himlen - og brede sig smukt ud i skoven - på Danmarks længste loop-bane. Fønix bliver ubetinget den hurtigste fugl i alle danske skove med en topfart på 95 kilometer i timen! Fønix kan prøves af fartglade gæster helt ned til 120 cm.

Høstfest og Lysfald i uge 42 for hele familien

Fårup Sommerland inviterer store og små til Danmarks Hyggeligste Høstfest og det magiske Lysfald i efterårsferien. Udover alle de faste attraktioner kan du opleve parken i efterårsfarver, ligesom der vil være endnu flere sjove aktiviteter for hele familien. Udfordre familien eller vennerne i hyggelige efterårsinspirerede aktiviteter. Igen i år kan du også kigge forbi Den Forheksede Skov, hvor du møder magi og mystik. Dørerne til Høstfest og Lysfald åbnes allerede i weekenden d. 7.-9. oktober og selvfølgelig hele efterårsferien fra d. 15.-22. oktober. I 2022 kan du også købe billet til arrangement Lysfald, hvor der bliver tændt tusindvis af lamper. Læs mere om Høstfest og Lysfald i Fårup Sommerland her.

Oplevelser i international klasse!

Fårup Sommerland blev etableret i 1975 og kunne i 2020 fejre 45 års jubilæum. Forlystelsesparken er årligt besøgt af cirka 600.000 gæster. Fårup Sommerland har en gæstetilfredshed på hele 99 procent og har gennem årene vundet en lang række priser og er bl.a. kåret til top 3 blandt Europas bedste forlystelsespark fire år i træk (Kirmes, 2015, 2016, 2017 og 2018), Verdens 3. bedste service (IAAPA, 2015) og Nordens bedste sommerland senest i 2018. Forlystelsen Saven blev kåret til bedste nye rutsjebane i Europa ved prisuddelingen Park World Excellence Awards 2020.

Fart, sjov og hygge for både store og små

Skoven byder på oplevelser for hele familien. De yngste kan blandt andet snuppe en tur i Den Røde Baron, hvor de små piloter selv styrer deres flyvemaskine. Én anden af børnenes favoritter i Fårup Sommerland er Egerntårnet, hvor de bliver løftet op til trætoppenes krone og med frit fald suser mod jorden. For de større og fartglade er der hæsblæsende rutsjebaner med masser af fart over feltet. Rutsjebanen Orkanen kører – som den eneste i Norden – både over og under vandet!

Det er også muligt at prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, som bliver skudt afsted og på bare 2 sekunder er hastigheden 80 km/t. Eller hvad med en tur i Falken - Danmarks hurtigste trærutsjebane - eller Saven, der er den eneste rutsjebane i Danmark, som kører både forlæns og baglæns! Fårup Sommerland er meget mere end sjove rutsjebaner. I kan også boltre jer på hoppepuderne, talrige trampoliner, hesteridning, minigolf, kanofart, klatrestativer eller en tur på den kæmpe legeplads. Og så er Fårup fremfor alt hygge og ægte skovstemning!

Overnatning tæt ved Fårup Sommerland


Norddjurs Feriecenter

Løkken Feriecenter


Feriecenter Løkken er kendt for at have en af Europas bedste badestrande, hyggelig atmosfære og masser af liv året rundt.

Med kilometervis af badestrand, klitter og rent badevand og med Løkken Golfbane som nabo er der rig mulighed for aktiviteter i naturen.

Blokhus Feriecenter

Blokhus Feriecenter


Lige uden for feriecentret strækker Nordeuropas bedste badestrand sig.

Fra feriecentret kan I nyde en fantastisk udsigt ud over havet, og bag klitrækken ligger et plantagelandskab, der er som skabt til familiens traveture.

Skagen Feriecenter

Sæby Feriecenter


Lige ved stranden og få skridt fra det hyggelige havneområde med restauranter og butikker i Sæby.

Her finder I feriecentrets skønne ferieboliger. Ferieboliger giver her en skøn base, hvor I kan slappe af, inden Nordjyllands mange attraktioner venter.
Læs mere om alle Danlands 24 feriecentre. Hos Danland kan du holde ferie eller tage et weekendophold på et af de 24 skønne feriecentre rundt om i Danmark.

Du kan også leje et sommerhus nær Fårup Sommerland med DanCenter.