Fårup Sommerland - Oplevelser i international klasse!

Fårup Sommerland - sjov for hele familien!

Tæt på stranden i Blokhus og Løkken og alligevel helt ude i skoven finder man forlystelsesparken Fårup Sommerland. Fårup Sommerland er i 2021 kåret til den bedste forlystelsespark i Europa med under 1,5 mio besøgende og er samtidig en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og vanvittige våde aktiviteter for hele familien. Der er mere end 60 forlystelser – og når entréen først er betalt, er alle forlystelser gratis. Få kilometer fra Fårup Sommerland ligger Blokhus Feriecenter.


Rabat på entrebilletten til Fårup Sommerland som gæst hos Danland - glæd dig til:

Fart, sjov og hygge for hele familien

Midt i skoven finder du oplevelser for hele familien. De yngste kan snuppe en tur i Den Røde Baron, hvor de små piloter selv styrer deres flyvemaskiner. Én anden af børnenes favoritter i Fårup Sommerland er Egerntårnet, hvor de bliver løftet op til trætoppenes krone og med frit fald suser mod jorden. For de større og fartglade er der hæsblæsende rutsjebaner med masser af fart over feltet. Rutsjebanen Orkanen kører – som den eneste i Norden – både over og under vandet!

Det er også muligt at prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, hvor du bliver skudt afsted og på bare 2 sekunder når en hastighed på 80 km/t. Eller hvad med en tur i Falken - Danmarks hurtigste trærutsjebane - eller Saven, der er den eneste rutsjebane i Danmark, som kører både forlæns og baglæns! Skal det være rigtig vildt, så er der seneste skud på stammen: rutsjebanen Fønix, som har en topfart på 95.

Hvis man ikke er til de vilde forlystelser, så er der stadig masser at komme efter. Fårup Sommerland er nemlig meget mere end sjove og vilde rutsjebaner. Du kan også komme ned i gear med; hoppepuderne, talrige trampoliner, hesteridning, minigolf, kanofart, klatrestativer eller en tur på den kæmpe legeplads. Og så er Fårup Sommerland fremfor alt hygge og ægte skovstemning for hele familien!

Oplevelser i international klasse

Fårup Sommerland blev etableret i 1975 og kunne i 2020 fejre 45 års jubilæum. Forlystelsesparken er årligt besøgt af cirka 600.000 gæster - i 2022 endda af 768.683! Fårup Sommerland har en gæstetilfredshed på hele 99 procent og har gennem årene vundet en lang række priser og er bl.a. kåret til top 3 blandt Europas bedste forlystelsespark fire år i træk (Kirmes, 2015, 2016, 2017 og 2018), Verdens 3. bedste service (IAAPA, 2015) og Europas bedste forlystelsespark med under 1,5 mio besøgende i 2021 og 2022. Forlystelsen Saven blev kåret til bedste nye rutsjebane i Europa ved prisuddelingen Park World Excellence Awards 2020, og Fønix fik samme pris i 2022.


Glæd dig til en masse fede events

Sæson 2023 bliver fyldt med en masse hyggelige, sjove og fede events i skoven. Hvadenten du og familien er mest til høstfest eller popgæst - eller måske et godt mysterie - så er der noget i kalenderen for enhver smag. Se progammet her.


Prøv Danmarks største rutsjebane

Fønix er ikke blot Fårups, men faktisk Danmarks største, hurtigste og højeste rutsjebane. Fønix stiger 40 meter op mod himlen - og breder sig smukt ud i skoven - på Danmarks længste loop-bane. Fønix er ubetinget den hurtigste fugl i alle danske skove med en topfart på 95 kilometer i timen! Fønix kan prøves af fartglade gæster helt ned til 120 cm.


Danmarks vildeste vandland

I Fårup Sommerland finder du også Danmarks Største Aquapark, hvor hele familien kan boltre sig i de vilde bølger i Bølgebassinet, der er opvarmet til 27 grader. I kan også suse om kap på Surfhill eller køre sammen i kæmpe baderinge i Vandslangen. Du kan også prøve Vandkanonen, som er verdens første udendørs vandrutsjebane med frit fald og to loops.

Få rabat på entreeen til Fårup Sommerland som DanCenter-gæst

Spar 10% rabat på entrébilletten til Fårup Sommerland! Du finder rabatkuponen via dit online lejebevis.Overnatning tæt ved Fårup Sommerland


Norddjurs Feriecenter

Løkken Feriecenter


Feriecenter Løkken er kendt for at have en af Europas bedste badestrande, hyggelig atmosfære og masser af liv året rundt.

Med kilometervis af badestrand, klitter og rent badevand og med Løkken Golfbane som nabo er der rig mulighed for aktiviteter i naturen.

Blokhus Feriecenter

Blokhus Feriecenter


Lige uden for feriecentret strækker Nordeuropas bedste badestrand sig.

Fra feriecentret kan I nyde en fantastisk udsigt ud over havet, og bag klitrækken ligger et plantagelandskab, der er som skabt til familiens traveture.

Skagen Feriecenter

Sæby Feriecenter


Lige ved stranden og få skridt fra det hyggelige havneområde med restauranter og butikker i Sæby.

Her finder I feriecentrets skønne ferieboliger. Ferieboliger giver her en skøn base, hvor I kan slappe af, inden Nordjyllands mange attraktioner venter.
Læs mere om alle Danlands 26 feriecentre. Hos Danland kan du holde ferie eller tage et weekendophold på et af de 26 skønne feriecentre rundt om i Danmark.

Du kan også leje et sommerhus nær Fårup Sommerland med DanCenter.