Vilkår og betingelser

Rabatkoden gælder kun på nye bookinger foretaget på Danlands hjemmeside og i et begrænset tidsrum. Det betyder, at rabatkoden ikke kan fratrækkes på eksisterende bookinger, hverken for betaling af 2 split rate eller til betaling af ekstra servicer, eller kan benyttes på tredjeparts hjemmesider. Ligeledes kan rabatkoden ikke kombineres med andre rabat- eller bonusaftaler.

Rabatkoden gælder så længe lager haves.

Rabatkoden aktiveres ved at indtaste koden i rabatfeltet på betalingssiden og klikke på “Tilføj”.

Spørgsmål og svar

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillet spørgsmål:

Hvad gælder rabatkoden til?

Rabatkoden gælder kun til nye bookinger, der er foretaget på Danland’s hjemmeside og i et begrænset tidsrum.

Hvordan indløser jeg rabatkoden?

Rabatkoden indløses ved, at du indtaster koden i rabatfeltet på betalingssiden, og derefter klikker du på “Tilføj”, inden du klikker på “Videre”.

Kan rabatten fratrækkes på eksisterende bookinger?

Nej, rabatkoden kan ikke fratrækkes på eksisterende bookinger. Koden gælder kun til nye bookinger. Ligeledes kan rabatkoden heller ikke kombineres med andre rabat- eller bonusaftaler.

Kan jeg bruge rabatkoden på andre hjemmesider?

Nej, rabatkoden kan kun benyttes til at foretage nye bookinger på Danland’s egen hjemmeside. Koden kan ikke benyttes på tredjeparts hjemmesider.

Kan jeg bruge rabatkoden flere gange?

Rabatkoden kan benyttes flere gange i det tidsrum, hvor den er gyldig. I det angivet tidsrum kan rabatkoden benyttes så længe, der er ledige sommerhuse.

Kan jeg kombinere rabatkoden med andre rabataftaler?

Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabat- eller bonusaftaler. Det betyder, at du ikke kan benytte rabatkoden i kombination med en rabat fra eksempelvis Ældresagen eller COOP.

Rabatkoder til Danland

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 35 dage til ankomst?

  • Der gælder gratis annullering med 35 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023. Gratis annullering med 35 dage til ankomst gælder ikke for bookinger med ankomst mellem uge 50 og 31. december 2023, der er foretaget før 7. juli 2022. Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Hvad er betingelserne for brug af rabatkoden LAST20?

  • Brug koden LAST20 og få 20% rabat op til 750 kr. på en ny booking. Gælder for ophold med ankomst frem til 30/4-2024. Koden kan ikke kombineres med andre rabatter eller bonusaftaler. Rabatkoden kan ikke anvendes til genbookinger eller hvis der foretages ændringer i eksisterende bookinger. Rabatperioden kan ændres uden varsel.

Hvad er betingelserne for brug af rabatkoden SAVE10?

  • Brug koden SAVE10 og få 15% rabat op til 750 kr. på en ny booking. Gælder for ophold med ankomst fra 1/3-2024 tom. 30/6-2024. Koden kan ikke kombineres med andre rabatter eller bonusaftaler. Rabatkoden kan ikke anvendes til genbookinger eller hvis der foretages ændringer i eksisterende bookinger. Rabatperioden kan ændres uden varsel.

Hvad er betingelserne for brug af rabatkoden NY200?

  • Få 200 kr. rabat på en ny booking, der er foretaget online på Danlands hjemmeside. Brug koden NY200. Gælder for nye ophold med ankomst frem til 31. december 2023. Koden kan ikke kombineres med andre rabatter eller bonusaftaler. Rabatkoden kan ikke anvendes til genbookinger eller hvis der foretages ændringer i eksisterende bookinger. Rabatperioden kan ændres uden varsel.