Vilkår og betingelser

Rabatkoden gælder kun på nye bookinger foretaget på Danland’s hjemmeside og i et begrænset tidsrum. Det betyder, at rabatkoden ikke kan fratrækkes på eksisterende bookinger, hverken for betaling af 2 split rate eller til betaling af ekstra servicer, eller kan benyttes på tredjeparts hjemmesider. Ligeledes kan rabatkoden ikke kombineres med andre rabat- eller bonusaftaler.

Rabatkoden gælder så længe lager haves.

Rabatkoden aktiveres ved at indtaste koden i rabatfeltet på betalingssiden og klikke på “Tilføj”.

Spørgsmål og svar

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillet spørgsmål:

Hvad gælder rabatkoden til?

Rabatkoden gælder kun til nye bookinger, der er foretaget på Danland’s hjemmeside og i et begrænset tidsrum.

Hvordan indløser jeg rabatkoden?

Rabatkoden indløses ved, at du indtaster koden i rabatfeltet på betalingssiden, og derefter klikker du på “Tilføj”, inden du klikker på “Videre”.

Kan rabatten fratrækkes på eksisterende bookinger?

Nej, rabatkoden kan ikke fratrækkes på eksisterende bookinger. Koden gælder kun til nye bookinger. Ligeledes kan rabatkoden heller ikke kombineres med andre rabat- eller bonusaftaler.

Kan jeg bruge rabatkoden på andre hjemmesider?

Nej, rabatkoden kan kun benyttes til at foretage nye bookinger på Danland’s egen hjemmeside. Koden kan ikke benyttes på tredjeparts hjemmesider.

Kan jeg bruge rabatkoden flere gange?

Rabatkoden kan benyttes flere gange i det tidsrum, hvor den er gyldig. I det angivet tidsrum kan rabatkoden benyttes så længe, der er ledige sommerhuse.

Kan jeg kombinere rabatkoden med andre rabataftaler?

Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabat- eller bonusaftaler. Det betyder, at du ikke kan benytte rabatkoden i kombination med en rabat fra eksempelvis Ældresagen eller COOP.

Rabatkoder til Danland

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering i 2021?

  • Book en ferie i 2021 mellem 16. oktober 2020 og 15. februar 2021 og få gratis annullering, såfremt du annullerer mere end 35 dage før ankomst. Gælder for en booking i 2021 og kun for en ny booking, der er foretaget mellem 16. oktober 2020 og 15. februar 2021. Annulleringen kan foretages fra 15. november 2020.

Hvad er betingelserne for brug af rabatkoden DEC100?

  • Få 50% rabat (op til 750 kr) på en ferie til jul eller nytår. Brug koden DEC100 og book inden 31. december 2020. Gælder for ophold med ankomst frem til 15. januar 2021. Koden er gyldig fra 4. december 2020 og kan ikke kombineres med andre rabatter eller bonusaftaler.

Hvad er betingelserne for brug af rabatkoden DEC50?

  • Koden giver 50% rabat (op til 750 kr.). Rabatkoden gælder for nye bookinger foretaget mellem 21. december 2020 og 10. januar 2021. Koden kan bruges på nye bookinger med ankomstdato frem til 30. juni 2021. Den kan ikke kombineres med andre rabatter eller bonusaftaler.

Hvad er betingelserne for brug af rabatkoden VR15?

  • Få 15% rabat på en ferie. Brug koden VR15 og book inden 31. januar 2021. Gælder for ophold med ankomst frem til 30. juni 2021. Koden kan ikke kombineres med andre rabatter eller bonusaftaler.