Verdens bedste ferier i Danmark™

Feriecenter i Nordjylland med Danland

Danland har flere feriecentre i Nordjylland end nogen anden udbyder af feriecentre i Danmark. Du finder Danland feriecentre i seks naturskønne områder i Nordjylland. Vi har Feriecenter i Blokhus, Feriecenter i Hirtshals, Feriecenter i Løkken, Feriecenter i Sæby Søbad, Feriecenter i Vigsø og Feriecenter i Rødhus Klit.

Da alle vores feriecentre er vidt forskellige, finder du nemt og ligetil et feriehus eller en ferielejlighed i Nordjylland, som passer til dine ferieønsker.

Prøv eksempelvis vores Feriecenter i Blokhus, som tilbyder wellness faciliteter og subtropisk badeland. Eller prøv vores Feriecenter i Løkken. Her har du mulighed for at leje et "golfhus", som har udsigt over Løkken Golfklubs golfbaner, perfekt til din golfferie.

Danland nyhedsmail

Tilmeld dig Danlands nyhedsmail nu...

Vær på forkant med:
  • Nyheder
  • Ferietips
  • Særtilbud
  • Last minute
  • og ikke mindst konkurrencer med attraktive gevinster.
             
Email:

Få op til 25 % rabat til mere end 50 attraktioner i Danmark

Bestiller du din ferie med Danland, får du op til 25 % rabat på entréen til en lang række af Danmarks bedste forlystelser. Spørg efter rabathæftet i receptionen når du ankommer til feriecentret.

Læs mere om hvilke attraktioner du får rabat til med Danland

Sommerhuse i Danmark, Sverige, Norge og Nordtyskland med DanCenter

Med DanCenter kan du finde ferielejligheder og ferieboliger i Danmark, Sverige, Norge og Nordtyskland. Vi har mere end 10.000 sommerhuse og derfor også et sommerhus, der passer til din ferie.

Book et sommerhus i Danmark, Sverige, Norge eller Nordtyskland

Weekendophold med wellness

Ønsker du at tage et weekendophold med wellness, så kan Danland hjælpe dig. På udvalgte feriecentre tilbyder vi wellness ophold til din weekendferie eller miniferie. Forkæl derfor dig selv og din udkårne med et wellness ophold hos Danland.

Book et weekendophold med wellness


Internationale sites: Tyskland - Danmark - Norge - Sverige
Danland A/S - Lyngbyvej 20 - 2100 København Ø - Danmark
Tlf. +45 33630200 - Fax. +45 7013 7071