Danland > Nyheder/Danland er også konferencer

Danland er også konferencer

Hos Danland er vi kendt for at sende glade feriegæster ud i det danske ferieland, men faktisk er det også muligt at holde kurser og konferencer med os. Ni af Danlands feriecentre er gået sammen om et fælles kursuskoncept, Danland Kursus- og mødesteder, med sloganet Det afslappede alternativ til hoteller og konferencecentre.

Idéen er, at kursusarrangøren i vid udstrækning har mulighed for selv at sammensætte en kursuspakke. Du vælger selv hvor mange deltagere, der skal bo sammen, hvad de skal have at spise, og hvor mødeaktiviteterne skal foregå. Danland Kursus- og mødesteder står til rådighed som sparringspartnere, når du skal planlægge det helt personlige arrangement, eller du kan vælge en af vores færdige mødepakker.

Anderledes rammer om konferencer og møder
En uformel og afslappet atmosfære kendertegner Danlands 9 Kursus- og mødesteder, som alle ligger i naturskønne omgivelser ved Danmarks kyster. Her er plads til en walk and talk langs stranden eller til at få blæst tankerne igennem mellem to møder.

Hos Danland Kursus- og mødesteder kan I afholde konferencedøgn, dagmøder og aftenmøder med alt fra 4 - 300 deltagere. Benyt vores konferencelokaler og boliger til øvelser og gruppearbejde og udnyt vores mange faciliteter til eksempelvis teambuilding. Alle vores kursuscentre er omgivet af smuk natur og ligger tæt ved havet.

Danland Kursus- og mødesteder tilbydes på følgende feriecentre:

Hjemmeside: Danland Kursus- og mødesteder

Tilbage til forsiden

Gå til nyhedsoversigt


Lejebetingelser - Persondatapolitik - Kontakt os pr. e-mail
Danland A/S - Lyngbyvej 20 - 2100 København Ø - Danmark
Tlf. +45 33630200 - Fax. +45 7013 7071
Bankforbindelse Danske Bank reg.nr. 4183 kontonummer 4530 210 138 - CVR: 67324013