Danland > Nyheder > Danland Sæby kåret til årets feriecenter 2013

Danland Sæby kåret til årets feriecenter 2013

Danland i Sæby er netop blevet kåret til årets feriecenter 2013 blandt alle Danlands 27 feriecentre i Danmark. I slutningen af februar var repræsentanter fra alle Danlands feriecentre samlet for bl.a. at kåre årets feriecenter, og det var altså Danland i Sæby, der løb med titlen og æren.

Vurderingen, der har dannet grundlag for udmærkelsen, er baseret på flere faktorer, nemlig gæsternes vurdering af stedet, ejernes tilfredshed med samarbejdet med Danland og det lokale personale på feriecentret.

Gæsternes valg
Vinderen blev bl.a. fundet på baggrund af et spørgeskema, som alle Danlands gæster modtager efter endt ophold. Her giver gæsten det givne Danland feriecenter karakterer ud fra forskellige kriterier, bl.a. service, rengøring og faciliteter. Og her scorede feriecentret i Sæby toppoint.
"Det helt fantastiske er jo, at vi er blevet kåret af lejerne og ejerne - takket være deres tilfredshed med stedet. Og det er jo en klar anbefaling, som vi tager til os og glæder os over",udtaler daglig leder på Danland i Sæby, Winnie Glæsner.

Noget for alle
"Beliggenheden er helt unik midt i den smukkeste natur med få skridt til hav og strand og meget kort ind til centrum af Sæby. Derfor er vi et sted for alle, både skoler, børnefamilier, par, ældregrupper og handicappede - og på det seneste har vi også oplevet en stigning i gæsteantallet blandt småbørnsfamilier. Og vores udendørs swimmingpool er meget populær. Her er stort set fyldt hele sommeren i højsæsonen og som kommer de norske turister til august. Og svenskerne er også begyndt at vende tilbage", fortæller Winnie Glæsner.

Tilbage til forsiden

Gå til nyhedsoversigt