WOW PARK - vildeste leg i Skjern og Billund

WOW PARK Den vildeste lege- og forlystelsespark i skoven


I skovene ved Skjern og Billund, finder I to kæmpestore lege- og forlystelsesparker. Her kan I boltre jer sammen hele dagen – i sikre og smukke rammer foregår legen både i trækronerne, i skovbunden og under jorden. Ved Skjern og Billund finder I masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt!

Få rabat på entrebilletten til WOW PARK i Billund og Skjern som Danland-gæst og glæd jer til:


- at lege i trætoplegehuse, rutsjebaner og hængebroer i over 10 meters højde!
Har I nogensinde leget helt oppe i trækronerne? Rutsjet ned i fuld fart? Løbet fra træ til træ i sjove hængebroer? Prøv det i WOW PARK ved Billund og Skjern.

- at prøve hoppenet i træerne, sjove svævebaner og vilde kæmpeslynger
Hop løs blandt kæmpebolde i et af de store net højt oppe i træerne, giv den gas i en af de mange svævebaner – og tag en slynge-battle med mor eller far i kæmpeslyngerne!

- at lege i underjordiske huler og store labyrinter I WOW PARK kan I kravle på eventyr under jorden i de snoede gange og finde små legehuler. Når I kommer ud i lyset igen, kan I forsøge, om I kan til at finde vej gennem de smukke pilelabyrinter og selvfølgelig også den kryptiske kæmpelabyrint.

- at udfordre hinanden i lege, konkurrencer og spil Dyst mod familien på en af WOW PARK mange battle-fields. Her kan I spille fodboldpool, gå på line og spille gamle vikingespil, mens familiens mindste kan lege på legeområdet.

- kigge forbi søde klappegeder Læg vejen forbi de søde klappegeder. Her kan I hilse på gamle Villy, frække Frida og lille Mads. Gederne er tamme.

- at besøge håndværk- og krea-workshops Her kan I bygge løs og skaeb finurlige figurer sammen! Fold kreativiteten ud i WOW PARK Byg&Krea værksted med værktøj, træ, lim og sjove materialer.

Når sulten skal stilles - spisested, picnic, grill og bålhygge

Når sulten – eller lækkersulten – melder sig, kan I besøge det finurlige og børnevenlige spisested Madladen (Billund) eller Skovcaféen (Skjern). I kan også lave en hyggelig picnic i skoven blandt alle aktiviteterne eller grille jeres medbragte mad. Ved bålstederne kan I hygge jer med popcorn, skumfiduser og snobrød – eller tage et hvil i en af de mange hængekøjer.

Vælg WOW PARK – en tryg oplevelse for alle

Her er masser af plads på de store udendørs arealer. I behøver ikke at opholde jer indendørs på jeres ferie. Hos WOW PARK kan I være ude i den frie natur. Overalt i parken er der vejledning til gæsterne.

Når først entreen er betalt, er aktiviteterne i WOW PARK gratis – også parkeringen. Hele familien vil få en fantastisk dag.

Glæd jer til en sjov dag med masser af fart, bevægelse, hygge og natur – sammen – både store og små!

Adresser for WOW PARK
- Havremarken 15, 7190 Billund
- Løvstrupvej 1, 6900 Skjern