WOW PARK - den vildeste leg i Skjern og Billund

WOW PARK - hvor sjov og skov mødes


Velkommen i WOW PARK – to kæmpestore lege- og forlystelsesparker i skoven. Her kan familien boltre sig sammen hele dagen – i trækronerne, i skovbunden og under jorden i sikre og smukke rammer. Her er masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt!


Få hele 25% rabat på entrebilletten til WOW PARK i Billund og Skjern som Danland-gæst og glæd dig til:


Nyhed 2023 - Giganten i Billund
I år åbner WOW Park Skandinaviens højeste fritfalds-rutsjetårn. Hvis du klarer de 112 trapper til tårnets top, kan du tage en af tre seje rutsjebaner ned igen og få et godt sus i maven. Lynet er 60 meter lang og tæt på frit fald-kurven, Skovraceren giver dig mulighed for at rutsje om kap med dine venner og Spiralen giver dig en ordentlig snurretur. En lille bonus info er, at der gror mere end 80 forskellige plantearter hele vejen op i Giganten - WOW Park har nemlig fokus på at fremme biodiversiteten. Det bliver da næsten ikke bedre: sjovt og grønt på samme tid!

Trætoplegehuse, rutsjebaner og hængebroer i over 10 meters højde!
Har du nogensinde leget helt oppe i trækronerne? Rutsjet ned i fuld fart? Løbet fra træ til træ i sjove hængebroer? Prøv det i WOW PARK, som er fyldt med leg og spænding i højden!

Hoppenet i træerne, sjove svævebaner og vilde kæmpeslynger
Hop løs blandt kæmpebolde i et af de store net højt oppe i træerne, giv den gas i en af de mange svævebaner – og tag en slynge-battle med mor eller far i kæmpeslyngerne!

Underjordiske huler og store labyrinter
I WOW PARK kan du kravle på eventyr under jorden i de snoede gange og finde små legehuler. Når du kommer ud i lyset igen, kan du og din familie se, om I kan finde vej gennem smukke pilelabyrinter og den kryptiske kæmpelabyrint.

Lege, konkurrencer og spil
Vind kampen med mor og far i en af WOW PARK mange battle-fields. I kan spille fodboldpool, gå på line, spille gamle vikingespil og hygge jer i vores legeområde for de mindste.

Søde klappegeder
Læg vejen forbi de søde klappegeder og hils på gamle Villy, frække Frida og lille Mads. Gederne er tamme.

Håndværk og krea-workshops
Byg løs og skab finurlige figurer sammen! Fold kreativiteten ud i WOW PARK Byg&Krea værksted med værktøj, træ, lim og sjove materialer.

Lækkert spisested, picnic, grill og bålhygge

Når sulten – eller lækkersulten – melder sig, kan I besøge det finurlige og børnevenlige spisested Madladen (Billund) eller Skovcaféen (Skjern). I kan også lave en hyggelig picnic i skoven blandt alle aktiviteterne eller grille jeres medbragte mad. Ved bålstederne kan I hygge jer med popcorn, skumfiduser og snobrød – eller tage et hvil med mor eller far i en af de mange hængekøjer.Lej feriebolig nær en af WOW PARKerne

I nærheden af WOW PARK Skjern kan du finde lækre ferieboliger som er tæt på både WOW PARK Billund og WOW PARK SKJERN. Så er du blot en køretur væk fra en skøn oplevelse med familien.

Det er nemt at vælge WOW PARK

Du finder rabatkuponen via dit online lejebevis. Når først entreen er betalt, er aktiviteterne i WOW PARK gratis – også parkeringen. Overalt i parken er der vejledning til gæsterne.

Glæd jer til en sjov dag med masser af fart, bevægelse, hygge og natur – sammen – både store og små!

Adresser for WOW PARK
- Havremarken 15, 7190 Billund
- Løvstrupvej 1, 6900 Skjern