Ferielejlighed med Danland

Leder du efter en ferielejlighed i Danmark? Så se her hvad Danland kan tilbyde dig.

Ferie i Danmark i en ferielejlighed sikre dig en god og afslappende ferie med frie rammer. Det er både hvis du vælger at tage af sted i sommerferien, efterårsferien eller i vinterferien. Her kan du i ro og mag nyde det enestående ved de fire årstider i Danmark.

Danland tilbyder et unikt udvalg af ferielejligheder på vores 27 forskellige feriecentre i Danmark. Alle ferielejligheder rangerer fra luksus- til middelklasse. Derfor er det muligt at finde en ferielejlighed, som passer til netop dine ønsker og behov. Tag eksempelvis i en ferielejlighed med havudsigt, i en ferielejlighed med spabad og sauna, eller i en ferielejlighed hvor det er muligt at medbringe husdyr.


Klik og søg ferielejligheder i Danmark

Danland nyhedsmail

Vær på forkant med:

  • Nyheder
  • Ferietips
  • Særtilbud
  • Last minute
  • og ikke mindst konkurrencer med attraktive gevinster.
             
Email:

20 % rabat til mere end 50 attraktioner i Danmark

Bestiller du din ferie med Danland, får du op til 20 % rabat på entrébilletten til en lang række af Danmarks bedste forlystelser. Bl.a. Legoland, Nordsøen Oceanarium, Aros, Randers Regnskov, Vikingeskibsmuseet og Djurs Sommerland. Spørg efter rabathæftet i receptionen når du ankommer til feriecentret.

Se attraktioner med rabat

Sommerhuse i Danmark, Sverige, Norge og Nordtyskland med DanCenter

Med DanCenter kan du finde ferielejligheder og ferieboliger i Danmark, Sverige, Norge og Nordtyskland. Vi har mere end 10.000 sommerhuse og derfor også et sommerhus, der passer til din ferie.

Book sommerhus med DanCenter

Weekendophold med wellness

Ønsker du at tage et weekendophold med wellness, så kan Danland hjælpe dig. På udvalgte feriecentre tilbyder vi wellness ophold til din weekendferie eller miniferie. Forkæl derfor dig selv og din udkårne med et wellness ophold hos Danland.

Book et weekendophold med wellness


Internationale sites: Tyskland - Danmark - Norge - Sverige
Danland A/S - Lyngbyvej 20 - 2100 København Ø - Danmark
Tlf. +45 33630200 - Fax. +45 7013 7071