Dit ophold

Nøgleudlevering

Nøglen til jeres feriemål udleveres typisk i feriecentrets reception. I skal fremvise jeres lejebevis for at få udleveret nøglen. På de feriecentre, hvor strøm- og/eller vandforbruget ikke er inkluderet i lejen, vil I ved samme lejlighed få udleveret en kuvert, hvor I skal påføre jeres forbrug under opholdet.

Depositum

Ved ankomst kan der opkræves et depositum pr. bolig. Ved udlejning i perioden mellem jul og nytår samt ved lejemål, hvor ingen deltagere på indflytningstidspunktet er fyldt 25 år, eller ved udlejning til grupper, er receptionen berettiget til at kræve op til det tredobbelte af det normale depositum. Depositum tilbagebetales ca. 21 dage efter endt ophold, hvis ikke der forekommer mangler eller beskadigelser af boligen.

Gode tips om området

Har I lyst til at opleve andet end de mange faciliteter, som feriecentret byder på, vil I kunne finde diverse turistbrochurer i receptionen. Personalet har mange års erfaring fra netop deres område og kan derfor være behjælpelige med masser af gode tips og informationer om lokale seværdigheder og spændende oplevelser. I er altid velkomne til at kigge forbi og forhøre jer om, hvad der sker i området.