Tryghed & garanti


Danland har mere end 40 års erfaring i feriebranchen og dermed stor professionel ekspertise, der sikrer en god og oplevelsesrig ferie. Kvalitet og tryghed er centrale nøglebegreber, som er rodfæstet i alle vores aktiviteter. Vores veluddannede medarbejdere vil derfor til enhver tid yde støtte og vejledning både før og under ferien.


Danland er en velkonsolideret virksomhed, der formidler feriecentre i Danmark. Med det lokale netværk af feriecentre har vi stor føling med udviklingen i områderne og branchen generelt.

Garanti for professionalisme

Vi er endvidere medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening. Dette medlemskab er din garanti for professionalisme, seriøsitet samt god forretningsskik. Foreningen har nemlig bl.a. udviklet en række etiske regler for medlemsvirksomhedernes adfærd. Danland er aktivt med til at sætte dagsordenen i foreningen og medvirker således til at løfte niveauet i branchen.

Bestil trygt online.

Danlands website er udviklet under stor hensyntagen til sikkerhed og brugervenlighed. Betalinger via kreditkort foregår via PBS-godkendt virksomhed, og alle data behandles i overensstemmelse med datatilsynets regler.


Du kan derfor trygt bestille og betale dit næste ferieophold online her på Danland.dk