Wellnessophold i Danmark

Nyd et wellnessophold i ét af Danlands tre feriecentre

Fra tid til anden kan det være nødvendigt at tage en pause fra hverdagens travlhed, finde tilbage i sig selv og langsomt lade op igen. Et wellness ophold kan med andre ord være netop det, du og din krop har brug for. Med et ophold hos et af Danlands wellness-orienterede feriecentre kan du både holde kroppen kørende og give den en velfortjent forplejning, der i sidste ende vil få dig op og tilbage i det sædvanlige gear.


Hos Danland har vi tre dedikerede feriecentre, hvor du kan få et wellness ophold - til ekstraordinær sundhed og velvære. Med tre forskellige placeringer i Jylland, to på vestkysten, et i hver ende samt et i den sydøstligste del af Jylland, behøver du ikke køre meget langt for at få opfyldt dit ønske om en udsøgt weekend eller miniferie med et wellness ophold i Danmark.Gråsten

Gråsten

 • Spabad og finsk sauna
 • Tyrkisk bad, Aromabade
 • Koldtvandskar
 • Terapibassin
 • Fodmassagekanaler
 • Subtropisk badeland
 • Børnebassin & vandrutsjebane
 • Ferielejligheder fra 2 - 8 pers.
Rømø Resort

Rømø Resort

 • Pool og sauna
 • Spabade (inde/ude) og kurbade
 • Udendørs atriumhave og tropisk regn
 • Saltvandsbassin
 • Indianske svedekasser
 • Fodmassagekanaler
 • Eksklusive ferielejligheder fra 2 - 8 pers.
Blokhus

Blokhus

 • Sauna og spabad
 • Bassiner med vandmassage
 • Massage (også hot stone)
 • Tyrkisk dampbad
 • Fitness
 • Badeland
 • Børnebassin & vandrutsjebane
 • Ferielejligheder fra 2 - 8 pers.


Wellness ophold på Danland Rømø Resort

Find den ultimative ro på vores feriecenter på vadehavsøen, Rømø. Det afsides beliggende og rummelige resort ligger i Havneby på den sydøstlige del af øen og inviterer indenfor i en verden af faciliteter med mulighed for afkobling, der med sikkerhed vil få dig til at glemme hverdagen og verden omkring dig for en stund.


Danland Rømø Resorts wellnessfaciliteter strækker sig over hele 2.600 kvadratmeter. Udover fitnesscenter og udendørs sportsbaner finder du bade og saunaer i mange forskellige udformninger. Prøv evt. hydroterapi – vandets svar på fysioterapi – i et varmt terapibad, eller find dig til rette i et aromatisk dampbad. Saunaer og indianske svedekasser hjælper dig med at få svedt de værste giftstoffer ud fra overfladen. Efter en lang dag med fysisk aktivitet kan du desuden værne om fødderne i vores fodmassagekanal.


I vores feriecenter på Danland Rømø Resort er der kort sagt ekstraordinært mange muligheder for at få pulsen i vejret – og så helt ned igen. Rømøs skønne natur lægger også op til udforskning af nærområdet. Strande, skovsøer og klitter er alle helt naturlige dele af det alsidige og uspolerede landskab. Vadehavet blev i 2014 indlemmet i UNESCOs Verdensarv, og med sine 130 kvadratkilometer er Rømø en af de vigtigste bestanddele af det tidevandsbestemte farvand. Det er muligt at leje cykler på feriecentret under dit wellness ophold.

Danland Graasten – wellness ophold i luksusomgivelser

Ved Flensborg Fjord ud for Graasten i Sønderjylland ligger et af de mest eksklusive feriecentre. Foruden et stort udbud af aktiviteter og badeland huser Danland Graasten et skønt center for wellness med en lang række faciliteter, der tilsammen skaber rum for dejlig afslapning.


Her træder du ind i en atmosfære af velbehag med garanti for mange timers tiltrængt pleje af både krop og sjæl. Saunaer, aromabade og koldtvandskar er blot et par af de mange faciliteter, du finder i wellnesscentret, der også spænder over et stort udeareal. Her ligger for eksempel en saunapark, der er bygget efter finsk tradition med to jordsaunaer, der gør det nemt at skifte mellem varme og kulde, ligesom du også kan få fødderne masseret i fodmassagekanalen og smutte en tur i den udendørs spa.


Et bredt udvalg af behandlinger er tilgængelige i forlængelse af dit wellness ophold. På feriecentret tilbydes bl.a. helkropsmassage, voksbehandlinger og luksuspedicure. Bemærk at der medfølger et ekstra gebyr på de enkelte behandlinger. Læs meget mere om Danland Graasten og de mange faciliteter i vores detaljerede oversigt over feriecentret. Du behøver ikke være bosat i Jylland for at få glæde af et wellnessophold i Danland Graasten. Færgeforbindelsen fra Fynshav/Faaborg gør det nemt at nå frem til Flensborg Fjord, hvis du kører fra Fyn eller Sjælland.

Et wellnessophold i Blokhus

Vesterhavets bakkede klitter og brede sandstrande danner rammerne om Danlands feriecenter i Blokhus. Med strand, badeland og fitnesscenter er der pludselig mange gode grunde til at røre sig og holde formen ved lige, men her er der mindst ligeså god grund til at falde ned igen og give kroppen lov at restituere.


Centrets relax-område består af varme bassiner med vandmassage og tyrkisk bad såvel som sauna og hot stone-massage. Fitness- og wellnesscentret har åbent hver dag, så det er helt op til jer, om I ønsker at bruge områderne tidligt om morgenen, midt på dagen eller senere på aftenen!


Selve Blokhus er en fantastisk ferieby for både børn og voksne. Ønsker du og familien eller vennerne at spise ude, er der et udvalg af restauranter i byen for enhver smag og i alle prisklasser. Ellers er en gåtur langs kysten, klitterne og det lille, men sprudlende bysamfund et godt udgangspunkt for at vende tilbage til wellnessområdet og slappe af efter en frisk dag. Og ej at forglemme, ligger Fårup Sommerland 10 minutters kørsel derfra; det er wellness for barnlige sjæle.

Klar til at tage afsted

Uanset hvilket feriecenter du vælger til dit wellnessophold, kan du være sikker på at få adgang til en lang række aktiviteter, der ikke nødvendigvis drejer sig om wellness. På hjemmesiden finder du dybdegående beskrivelser af de forskellige feriecentre. Her kan du læse om de tilgængelige faciliteter, finde en oversigt over de forskellige værelsestyper og deres tilgængelighed samt få overblik over de ting, du skal være opmærksom på, inden du rejser.


Læs om andre gæsters oplevelser i de forskellige feriecentre, og find ud af, hvad de mente har særlig godt ved deres ophold. Du kan også danne dig et overblik over de forskellige attraktioner i nærområdet hos de forskellige centre. Et wellnessophold behøver såmænd ikke kun foregå i wellnessområdet – den optimale oplevelse kan ofte opnås ved at kombinere afslapningen med en udflugt til f.eks. en forlystelsespark eller en eller flere kulturelle seværdigheder.
Danland gæstevurdering


Gennemsnitlig gæstevurdering for Danland Feriecentre 4.2 ud af 5


Baseret på mere end 19.400 gæstevurderinger.


Læs om Danland gæstevurdering

Tilmeld Danlands nyhedsmail


Vær på forkant med:

 • Ferietips
 • Tilbud
 • Konkurrencer med attraktive gevinster

facebook knap

Følg os på Facebook og få
✓ Særtilbud ✓ Sjove konkurrencer ✓ Ferietips