Inden ferien

Lejebevis og kørevejledning

Når I har bestilt et ferieophold hos Danland, modtager I kort tid efter en bekræftelse på dette enten pr. brev eller pr. e-mail. Bekræftelsen er jeres lejebevis, og indeholder alle de oplysninger, I har brug for. I finder adressen på feriecentret, kørevejledning sammen med angivelse af hvordan og hvornår lejen skal betales. I har mulighed for enten at betale med netbank, girokort eller kreditkort afhængig af, hvor lang tid der er til indflytningen.

Ved ankomst til feriecentret fremvises lejebeviset, og I får herefter udleveret nøglen til ferieboligen.

Depositum

Ved ankomst kan der opkræves et depositum pr. bolig. Ved udlejning i perioden mellem jul og nytår samt ved lejemål, hvor ingen deltagere på indflytningstidspunktet er fyldt 25 år, eller ved udlejning til grupper, er receptionen berettiget til at kræve op til det tredobbelte af det normale depositum. Depositum tilbagebetales ca. 21 dage efter endt ophold, hvis ikke der forekommer mangler eller beskadigelser af boligen.

Ankomsttidspunkt

Ankomsttidspunkt er fra kl. 15.00 på indflytningsdagen.

Ankomst uden for åbningstid

Hvis I ankommer uden for feriecentrets åbningstid, sørger vi for, at nøglen ligger fremme til jer. Husk at kontakte feriecentret, hvis I ankommer sent.

Serviceydelser

Alle ferieboliger råder over køkkenservice samt dyner og puder til det antal personer, boligen er beregnet til. Linned, viskestykker, håndklæder m.m. kan bestilles mod betaling, såfremt I ikke selv ønsker at medbringe det.

Bestilling af serviceydelser kan ske i forbindelse med booking eller via jeres lejebevis, hvis I modtager dette pr. e-mail. Ellers kan I kontakte Danlands salgsafdeling eller receptionen på feriestedet inden ankomst.

Slutrengøring

Slutrengøring er inkl. i prisen, med mindre andet er oplyst. Dog skal boligen forlades i opryddet tilstand, opvaskemaskine og skraldestativer skal være tømte.

Kæledyr

På de fleste af vores feriecentre er det tilladt at medbringe kæledyr mod et tillæg. Hvis I ønsker at medbringe kæledyr, så husk at oplyse dette ved bestilling af opholdet. Ved senere forespørgsel om at medbringe kæledyr er Danland berettiget til at afslå dette, hvis kæledyr ikke er tilladt i den anviste feriebolig. Du kan finde de tilladte ferieboliger, ved at vælge "kæledyr tilladt" i søgningen på Danlands forside.

OBS: Ved bestilling via vores hjemmeside skal kæledyr tilvælges inden du vælger feriecenter på forsiden af danland.dk under listen ”faciliteter”. Herefter vælges feriecenter, periode mm. Og du vil kun få vist de boliger der tillader kæledyr.