Badeland i Danmark – ved de smukkeste kyster

Badegaranti på din ferie i Danmark - 7 feriecentre med badeland

Du behøver ikke at rejse sydpå for at tage på badeferie. Du kan i stedet blive i Danmark og tage på badeferie i et af Danlands feriecentre med badeland. Mærk suset i maven, når turen går ned ad de lange vandrutsjebaner eller slap af i spabadet, saunaen eller det tyrkiske dampbad, mens de små lufter badedyrene i børnebassinet.


Badeferie året rundt i hele Danmark

Danland har 24 feriecentre i hele Danmark, og 7 af dem har eget badeland for hele familien. De er åbne året rundt, så du og din familie kan få luftet badetøjet – uanset vejret. Se oversigten over vores faciliteter og priser herunder.

7 fordele ved at tage i badeland med børnene:

Badeferier behøver ikke være dyre i Danmark

Vand er dejligt – ikke bare til praktiske og livsnødvendige formål, men også når det kommer til bare at hoppe i og nyde livet. Nogle mennesker foretrækker en let svømmetur i vandkanten, mens andre gerne vil have ekstra krydderi på vandoplevelsen. Den gode nyhed er, at det ikke kræver en dyr billet til det varme udland for at dykke ned i en verden af vand og rutsjebaner. Der er nemlig mange muligheder for at besøge eventyrlige badelande i Danmark.


Hos Danland finder du 24 feriecentre fordelt i Danmark, hvoraf 8 af feriecentrene har badeland. Flere af disse badelande er fordelt i Jylland. Her råder feriecentrene over store badelande og mange andre faciliteter og aktiviteter. På den jydske vestkyst ligger flere af badelandene - fra Rømø i syd hele vejen til Blokhus i det nordligste Danmark. To feriecentre med vandland findes i det sydøstlige Jylland i hhv. Hejlsminde ved Lillebælt og Graasten.

Perfekt for børnefamilien

Der er selvfølgelig ingen grænser for, hvor ung eller gammel du skal være for at få adgang til svømmehallerne og vandbassinerne på vores feriecentre. For børnefamilien giver det en perfekt chance for at lade de små udfolde sig frit og brænde en masse energi af, mens de voksne slapper af.


Hvis de myndige medlemmer af familien ikke kan holde sig fra en tur i rutsjebanen, skal de være mere end velkomne. Ingen badelande er ens. Nogle er store og fulde af fart, mens andre er mindre og mere orienterede mod de allermindste børn i familien. For familier med mindre børn er et vandland, som det i feriecentret ved Bork Havn, en perfekt og børnevenlig størrelse, der gør det ekstra let at holde opsyn med de små.


De større, opvarmede svømmebassiner kan findes i f.eks. Søndervig, Vigsø og Blokhus. Læs mere om de forskellige badecentre, og lad dig inspirere af både billeder og videoklip i beskrivelserne af de enkelte feriecentre. På den måde kan du vælge det feriecenter, der passer bedst til netop dig og din familie.

Mere end bare udspring og rutsjebaner

Efter en tur i poolen kan det være rart at få varmet kroppen igennem. Derfor finder du sauna og spabad i alle vores badelande, og i enkelte af vores feriecentre kan du endda forkæle dig selv med et varmt tyrkisk dampbad, ligesom nogle steder også udbyder fitness ved siden af svømningen. I Blokhus, Graasten og på Rømø findes der ydermere wellnesscentre, hvor de voksne har en eksklusiv mulighed for at koble af. Læs mere om wellness hos Danland.

Badeferie – også om vinteren

En badeferie i Danmark behøver ikke være noget, du kun har mulighed for at gøre om sommeren. Alle badelande hos Danland er indendørs, så du ikke behøver at bekymre dig om temperaturen udenfor. Således kan du overraske familien med en hjemlig badeferie uden for den vanlige badesæson og samtidig understrege, at der ikke er nogen undskyldning for ikke at hoppe i badetøjet midt i den danske vinter. Læs f.eks. mere om et weekendophold hos Danland her.


I de varme måneder kan et ophold på et feriecenter med badeland også kombineres med en tur i det rigtige hav. På Danlands feriecentre er der aldrig langt til stranden, og selvom familiebadelandet i sig selv er en god oplevelse for en rigtig vandhund, er der for nogle mennesker ikke noget, der kan erstatte den ægte vare.

Få det bedste ud af jeres ophold

En tur til et af Danlands badelande udelukker selvfølgelig ikke muligheden for at gøre brug af alle de andre tilgængelige aktiviteter på stedet. Året rundt er der et hav af faciliteter, der er åbne for alle gæster, mens feriecentrenes beliggenhed ud til de forskellige kyster og skønne naturomgivelser lægger op til mange timers udforskning af lokalområdet.

Flere praktiske oplysninger

Kæledyr er velkomne på Danlands feriecentre, men de må ikke medbringes i selve badecentret. Slutrengøring er inkluderet i prisen, når du booker dit ophold hos Danland. For at få mere at vide om tilgængelige datoer, åbningstider og centrenes nøjagtige beliggenhed, kan du kaste et blik på de enkelte feriecentres egne sider.


Under beskrivelserne af de forskellige feriecentre kan du desuden lade dig inspirere af andre gæsters oplevelser og læse, hvad de syntes, var særligt godt ved deres ophold. Få et detaljeret overblik over centrenes indendørs og udendørs faciliteter og om nærliggende attraktioner. Vandhund eller ej – vi ønsker dig en rigtig god tur til et af Danlands badelande!Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen i et af vores 7 feriecentre med familiebadeland i Danmark.