Kontakt
Søg
Wellness
Wellness
Miniferie
Miniferie
Favoritliste
Din Favoritliste (0)
Login
For ejer
Efterårsferie i Danmark, efterårsferie, feriecenter, badeland, ferielejligheder, ferieboliger uge 42,

Spar 500,- på din efterårsferie i Danmark

I efterårsferien kan du få 500,- i rabat på din ferie hos Danland, hvis du tager afsted den 12. oktober eller 16. oktober, 2019, og bliver min. 4 dage. Tilbuddet gælder på alle Danlands feriecentre (dog ikke Feriecenter Gudhjem, Gråsten og Rømø Resort).

Nyd efterårsferien tæt ved vandet

Efterårsferie i Danmark en smuk årstid, der byder på masser af oplevelser for hele familien – både ude og inde. Ønsker du at forlænge sommerens badeoplevelser, så brug efterårsferien på at besøge et af vores 10 feriecentre med gratis badeland. Her er du samtidig tæt på den flotte natur og vandet – Danlands 28 feriecentre ligger nemlig altid placeret tæt ved vandet.

%

Efterår i Danmark er smuk natur og flotte farver

Er der noget smukkere end efteråret i Danmark? Bladende falder af træerne i alle efterårets smukke farver og hyggen begynder at sprede sig i de danske hjem. Vælger du at holde ferie hos Danland, så er du sikker på at være tæt på smuk natur og masser af vand. Alle vores feriecentre er nemlig placeret tæt på vand og natur. Elsker du at nyde dine ferier i naturen, så har vi nogle gode eksempler på, hvad du kan lave udendørs med dine børn i efterårsferien. Tag på ravjagt på stranden, der er nemlig stor chance for at finde rav om efteråret, specielt efter at en efterårsstorm har lagt sig og ravet skyller ind mod kysterne. Tag dine børn i hånden og gå en dejlig tur i de danske skove som jo kan sammenlignes med en farvepalet, og led her efter bær, svampe, nødder osv. Eller gå på udkig efter nogle af skovens dyr, som titter frem i efterårets skovbund.

Oplevelser for børn i alle aldre i efterårsferien

Uge 42 er en begivenhedsrig uge for mange familier. Har du booket et ophold på et af Danlands feriecentre i Nordjylland for eksempel Hirtshals, Sæby eller Blokhus, så tag dine børn med på Vendsyssels Historiske Museum. I efterårsferien foregår der en masse sjove gør-det-selv lege for børn. Du kan også besøge Den Gamle By i Aarhus, hvor der i efterårsferien er mulighed for at lave hjemmelavede bolsjer eller knytte dit eget armbånd. Bestil et ophold på vores feriecenter i Ebeltoft eller på Norddjurs, hvis du vil være tæt på Den Gamle By og Aarhus, hvor der venter nye og sjove oplevelser. Danland er et dejligt sted for familien, der ønsker samvær i smukke og rummelige omgivelser.Find din efterårsferie nedenfor: