Kontakt
Søg
Wellness
Wellness
Miniferie
Miniferie
Favoritliste
Din Favoritter (0)
Login
For ejer

Nyd efterårsferien i et feriecenter tæt ved vandet

10 feriecentre i Danmark med badeland

Efterårsferie i Danmark en smuk årstid, der byder på masser af oplevelser for hele familien – både ude og inde. Ønsker du at forlænge sommerens badeoplevelser, så brug efterårsferien på at besøge et af vores 10 feriecentre med gratis badeland. Her er du samtidig tæt på den flotte natur og vandet – Danlands 28 feriecentre ligger nemlig altid placeret tæt ved vandet.


Spar 500,- på din efterårsferie i Danmark

I efterårsferien i uge 42 kan du få 500,- i rabat på din ferie hos Danland, hvis du tager afsted den 10. oktober eller 14. oktober, 2020, og bliver min. 4 dage. Tilbuddet gælder på alle Danlands feriecentre (dog ikke Feriecenter Gudhjem, Gråsten, Rømø Resort, Ebeltoft og Bork Havn).

%

Efterår i Danmark er smuk natur og flotte farver

Er der noget smukkere end efteråret i Danmark? Bladende falder af træerne i alle efterårets smukke farver og hyggen begynder at sprede sig i de danske hjem. Vælger du at holde ferie hos Danland, så er du sikker på at være tæt på smuk natur og masser af vand. Alle vores feriecentre er nemlig placeret tæt på vand og natur. Elsker du at nyde dine ferier i naturen, så har vi nogle gode eksempler på, hvad du kan lave udendørs med dine børn i efterårsferien. Tag på ravjagt på stranden, der er nemlig stor chance for at finde rav om efteråret, specielt efter at en efterårsstorm har lagt sig og ravet skyller ind mod kysterne. Tag dine børn i hånden og gå en dejlig tur i de danske skove som jo kan sammenlignes med en farvepalet, og led her efter bær, svampe, nødder osv. Eller gå på udkig efter nogle af skovens dyr, som titter frem i efterårets skovbund.

Oplevelser for børn i alle aldre i efterårsferien

Uge 42 er en begivenhedsrig uge for mange familier. Har du booket et ophold på et af Danlands feriecentre i Nordjylland for eksempel Hirtshals, Sæby eller Blokhus, så tag dine børn med på Vendsyssels Historiske Museum. I efterårsferien foregår der en masse sjove gør-det-selv lege for børn. Du kan også besøge Den Gamle By i Aarhus, hvor der i efterårsferien er mulighed for at lave hjemmelavede bolsjer eller knytte dit eget armbånd. Bestil et ophold på vores feriecenter på Norddjurs, hvis du vil være tæt på Den Gamle By og Aarhus, hvor der venter nye og sjove oplevelser. Danland er et dejligt sted for familien, der ønsker samvær i smukke og rummelige omgivelser.

Efterårsferie i sommerhus

Danlands søstervirksomhed DanCenter tilbyder et stort udvalgt af sommerhuse i hele Danmark. I efterårsferien kan du eksempelvis leje et sommerhus i Nordjylland for 5 personer fra blot 1.710 kr. for en uge. Se alle DanCenter sommerhuse i efterårsferien.
Her ser du alle vores ledige ferieboliger til efterårsferien: