Ferieboliger i Danmark hos Danland

Ferieboliger i Danlands 24 skønne feriecentre

Med 24 skønne feriecentre i Danmark kan Danland hjælpe dig med at finde den helt rigtige feriebolig til din næste ferie i Danmark. Det er hvad enten du søger store ferieboliger til hele familien eller en mindre feriebolig til en parferie. Fælles for alle vores ferieboliger er, at de ligger tæt ved havet og omgivet af den smukke, danske natur.Når du bestiller feriebolig med Danland, er du sikret:

Ferieboliger med gratis adgang til badeland

7 af Danlands feriecentre har eget badeland. Derfor kan vi tilbyde et stort udvalg af ferieboliger med adgang til badeland. Du finder bl.a. badeland i Blokhus, Vigsø og Søndervig. Se meget mere om vores feriecentre med badeland her.

Rabat på attraktioner i Danmark

Bestiller du feriebolig med Danland, får du op til rabat på entrébilletten til en række af Danmarks bedste forlystelser. Bl.a. Fårup Sommerland og Djurs Sommerland. Du kan se de mange muligheder på dit lejebevis, når du har bestilt. Eller du kan klikke her.

Weekendophold med wellness

Ønsker du at tage et weekendophold med wellness, så kan Danland hjælpe dig. På udvalgte feriecentre tilbyder vi wellnessophold til din weekendferie eller miniferie. Forkæl dig selv og din udkårne med et wellnessophold hos Danland.Se ledige ferieboliger til din ferie her: