Miniferie og weekendtur til foråret

Foråret byder på mange muligheder for en miniferie i Danmark

Tag på miniferie i foråret, der både byder på Store Bededag, Kristi Himmelfart og Pinse - oplagte weekender og helligdage til en miniferie i Danmark. Danland har 24 feriecentre i Danmark, og de ligger alle tæt på nogle af Danmarks bedste strande.Skønne helligdage til en miniferie fra påske til sommer

I Danmark har foråret ry for at gå hurtigt. Det skyldes i høj grad antallet af helligdage og dermed "gratis" fridage i foråret. Disse helligdage er oplagte muligheder for en weekendtur eller miniferie med din bedre halvdel, familie og venner.

Forlænget weekendtur til Store Bededag i Danmark

Store Bededag falder i 2022 fra fredag den 13. maj til søndag den 15. maj. Tag familien med på en weekendtur i det forhåbentligt dejlige forårsvejr. Se ledige ferieboliger til en miniferie i Store Bededagsferien her.

Miniferie i Danmark til Kristi Himmelfart

Kristi Himmelfart i 2022 falder fra torsdag den 26. maj til søndag den 29. maj. Book et ophold i feriebolig i Kristi Himmelfartsferien på et af Danlands 24 feriecentre i Danmark. Lad eventuelt turen gå til en af de mange danske øer som Rømø, Fanø, Bornholm eller Falster. Du kan også tage familien med på tur til Skagen, Gilleleje eller udforske Djursland. Se ledige ferieboliger til en Kristi Himmelfartsferie med hele familien.

Pinseferie og forlænget weekendtur i Danmark

2. Pinsedag falder mandag den 6. juni i 2022. Tag hele familien med på en miniferie i en feriebolig i pinsen. Ferien kan byde på skønne gåture i naturen, tilberedelse af en velsmagende pinsefrokost i ferieboligens køkken og hyggelige stunder med familien. Find feriebolig til en weekendtur i pinsen her.


Rigtig god ferie!