I 8 af Danlands feriecentre kan du nyde lækker mad i skønne omgivelser

Danlands feriecentre med restaurant


Efter en feriedag fuld af oplevelser kan du samle hele familien til et velsmagende måltid mad på feriecenterets egen restaurant. Du finder alt lige fra store buffetter til skræddersyede retter, der passer til årstiden - alt sammen til en god pris.


Mange steder finder du også unikke arrangementer i særlige anledninger, hvor kokken disker op med noget helt specielt. Flere af restauranterne tilbereder særlige menuer i forbindelse med Mortens Aften, Nytår, Påskefrokost, Julefrokost m.m. Hold øje med restauranternes hjemmesider og Facebook-sider, hvor du kan finde mere information og booke bord.

Se mere om Danlands restauranter nedenfor:


Restauranter med havudsigt

Familievenlige restauranter

Friske råvarer og bedste kvalitet

Restaurant Klinten


"Vil du nyde et godt dansk måltid i skønne omgivelser? Restaurant Klinten er en restaurant i Faaborg med beliggenhed lige ned til Faaborg Fjord. Her i det naturskønne område på Sydfyn, kan du nyde vores frokost- og aftenkort med udsigt over vandet."

Restaurant Klinten ligger direkte i Danland Fåborg og med udsigt til vandet. 
 


Familie Restaurant Vigsø


"Her har man mulighed for at nyde en frokost - eller aftenmenu samt afholde årets selskab enten inden- eller udendørs i dejlige og stemnings fyldte omgivelser...
I vores restaurant har vi plads til alle former for selskaber – store som små – og alle ugens dage kan du og dit selskab nyde godt af restaurantens mange lækre menuer. "


Restaurant Nordstjernen ligger direkte i Danland Vigsø. 
 


Restaurant Nordstjernen


"Om det er en middag for 2 personer, eller en familiefest, er Restaurant Nordstjernen et besøg værd. Vi har et stort udvalg i a la carte, Festmenuer og buffeter. Maden er traditionel, med et strejf af nytænkning, og der lægges stor vægt på friske råvarer."

Restaurant Nordstjernen ligger 100 m fra Danland Blokhus. 
 


Restaurant Fiskenæs


"Restaurant Fiskenæs serverer en udsøgt buffet samt traditionel brunch i vores hyggelige restaurant med udsigt over lystbådehavnen.
Restauranten er kendt for lokale egnsretter som for eksempel Kong Fiddes livret. Hver onsdag byder på en ny spændende ret og i weekenden serveres traditionel buffet."


Restaurant Fiskenæs ligger 1 km fra Danland Gråsten. 
 


Bjerrums Familierestaurant


"Restaurantens køkken arbejder ud fra det grundlæggende princip, at maden er tilberedt af de bedste råvarer, og med størst mulig faglig respekt. Der er i Familierestauranten lagt stor vægt på at der er plads til alle."

Bjerrums Familierestaurant ligger direkte i Danland Ho feriecenter. 
 


Restaurant Kysthusene


"Vi er stolte af vores restaurant, som ligger helt ud til vandet, med unik udsigt til stranden, havet og kystlinien. Vi ser frem til at at forkæle dig i omgivelser, der taler for sig selv. Vi ønsker at tiltrække så bredt et publikum som muligt, og har derfor valgt at ligge i den lavere prisklasse uden at gå på kompromis med kvaliteten på tallerkenerne."

Restaurant Kysthusene ligger 300 m fra Danland Gilleleje. 
 


Restaurant Ø


"Restaurant Ø ligger på Rømøs sydkyst med en fantastisk panorama udsigt over golfbanen i feriecentret Enjoy Resorts Rømø. Og siden 2. januar 2018 er det Rasmus Lodahl, der styrer Restaurant Ø, hvor vi laver lokal kvalitetsmad til en overkommelig pris. Vi gi’r den gas både til morgenmad, brunch, frokost og aftensmad, når du vil holde fri fra køkkenet og opvasken..."

Restaurant Ø ligger 200 m fra Danland Rømø Resort.