Vinterferie i feriecenter i Danmark

Tag på badeferie i badeland hele året rundt med Danland

Hos Danland er der mulighed for at tage på badeferie i Danmark hele året rundt. Her kan du altid få luftet badetøjet i feriecentrets swimmingpool eller i badeland. Helt perfekt, når børn eller børnebørn skal med på ferie. Husk, at alle Danlands feriecentre ligger ud til nogle af landets smukkeste strande, så der også altid er mulighed for en frisk gåtur ved havet, hvor du kan nyde den flotte natur.

Få gratis annullering i 2021?

Book en ferie i sommerhus i 2021 mellem 16. oktober 2020 og 15. februar 2021 og få gratis annullering, såfremt du annullerer mere end 35 dage før ankomst. For udvalgte sommerhuse gælder det, at du skal annullerer med mere end 45 dage til ankomst. Det præcise antal dage kan ses på selve siden for sommerhuset. Gælder for bookinger i 2021 og kun for nye bookinger, der er foretaget mellem 16. oktober 2020 og 15. februar 2021.


Badeland

Tag i badeland med Danland i vinterferien


Skift dunjakken og vinterstøvlerne ud med badetøj og svømmefødder. Hele 10 af Danlands 28 feriecentre har eget badeland, hvor du, uanset vind og vejr, kan få luftet familiens vandhunde.

Sjove aktiviteter

Vinterferie med sjove aktiviteter for børn


Danland-ferier byder på badeland, børne- og babybassin, vandrutsjebane, klatrevæg, lege- og aktivitetsrum og meget, meget mere.

Parferie

Parferie – tid til forkælelse og hinanden


Hos Danland er du altid tæt på den smukke natur med lange sandstrande og pragtfulde skovområder, der indbyder til skønne nye oplevelser sammen. Der er også mulighed for at blive forkælet med wellness, så I sammen kan komme helt ned i gear.


 Se ledige ferieboliger i vinterferien: