Kontakt
Søg
Wellness
Wellness
Miniferie
Miniferie
Favoritliste
Din Favoritliste (0)
Login
For ejer
Vinterferie i Danmark, vinterferie, badeland i vinterferien, feriecenter, ferielejligheder, ferieboliger, vestkysten, nordjylland, vinterferie danmark

Vinterferie i Danmark - du kan tage på badeferie hele året rundt med Danland

Hos Danland er der mulighed for at tage på badeferie i Danmark hele året rundt. Her kan du altid få luftet badetøjet i feriecentrets swimmingpool eller i badeland. Helt perfekt, når børn eller børnebørn skal med på ferie. Husk, at alle Danlands feriecentre ligger ud til nogle af landets smukkeste strande, så der også altid er mulighed for en frisk gåtur ved havet, hvor du kan nyde den flotte natur.

Få 5 feriedage i din vinterferie - betal kun for 4

Bestiller du 5 dage i vinterferien med ankomst søndag d. 10/2 eller søndag d. 17/2, betaler du kun for 4. Tag fx 5 dage i Danland Blokhus for kun 1.984 kr. for 4 personer – her har du selvfølgelig gratis adgang til feriecentrets badeland under hele opholdet.Tilmeld Danlands nyhedsmail

Vær på forkant med:

  • Ferietips
  • Tilbud
  • Konkurrencer med attraktive gevinsterBadeland

Tag i badeland med Danland i vinterferien

Tag på vinterferie på et af Danlands feriecentre med badeland, og skift dunjakken og vinterstøvlerne ud med badetøj og svømmefødder på et af Danlands feriecentre med badeland. Hele 10 af Danlands 28 feriecentre har eget badeland, hvor du, uanset vind og vejr, kan få luftet familiens vandhunde. Feriecentrene har desuden en masse aktiviteter for hele familien. Hold vinterferie i et af Danlands feriecentre med badeland for 2.225 kr. for en uge.

Sjove aktiviteter

Vinterferie med sjove aktiviteter for børn

Hvis du ønsker at holde vinterferie med dine børn et sted, hvor der er masser af aktiviteter, så er Danland helt perfekt! På udvalgte feriecentre tilbyder vi badeland, børne- og babybassin, vandrutsjebane, klatrevæg, lege- og aktivitetsrum og meget, meget mere. Forkæl derfor dig selv og din familie med et vinterferieophold hos Danland.

Parferie

Parferie – tid til forkælelse og hinanden

Drømmer du om at slappe af og blive forkælet sammen med din udkårne, så er der masser af muligheder hos Danland. Her er du altid tæt på den smukke natur med lange sandstrande og pragtfulde skovområder, der indbyder til skønne nye oplevelser sammen. Der er også mulighed for at blive forkælet med wellness, så I sammen kan komme helt ned i gear. Her kan I lade op til en lækker middag, hvor I sammen kan smage de lokale egnsretter rundt om i Danmark.

 Se ledige ferieboliger i vinterferien: