FAQ omkring Coronasituationen

Hos Danland har vi stor forståelse for, at du som kunde kan have mange spørgsmål omkring dit fremtidige ferieophold. Vi har på denne side forsøgt at samle den information, som vi tror, er relevant for dig i forbindelse med dit ferieophold.

Hold dig opdateret

Vi opfordrer dig til at holde dig opdateret omkring restriktioner.
For oplysninger omkring grænseåbning og indrejseregler henviser vi til: reopen.europa.eu/da/
For oplysninger omkring Covid-19, afstandskrav m.m. henviser vi til: coronasmitte.dk

Såfremt du ønsker at annullere eller ombooke dit ophold, skal du selv gøre det online via dit online lejebevis. Annullering og ombooking sker jf. vores normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser.


Spørgsmål og svar

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, vi modtager for tiden.

Vi skal flere personer afsted, hvordan er vi stillet?

Uanset hvor højt eller lavt forsamlingsforbuddet er, så betragtes ferieboliger som private boliger. På den baggrund er det op til gæsterne selv at vurdere hvor mange personer, det er ansvarligt at samles i ferieboligen. Det betyder også, at de normale annulleringsbetingelser gælder jf. Lejebetingelser.

Hvordan er rengøringen i ferieboligen?

Vores ferieboliger bliver altid gjort grundigt rene, når vores gæster rejser tjekker ud. Vi gør alt, hvad vi kan for at reducere smitterisikoen i ferieboligerne. Som udgangspunkt har myndighederne anbefalet, at almindelig rengøring med aftørring og støvsugning er tilstrækkelig.

Hvordan skal du forholde dig, hvis du bliver smittet inden ankomst?

I tilfælde af, at du bliver smittet med covid-19 inden ankomst, henviser vi til Gouda Rejseforsikring jvf. Lejebetingelserne.

Hvordan skal du forholde dig, hvis du bliver smittet under ferien?

Hvis du bliver smittet på din ferie, bedes du søge lægefaglig hjælp via akuttelefonen. De vil guide dig. Samtidig skal du telefonisk informere receptionen om situationen.

Jeg har booket en feriebolig, men vil gerne annullere - kan jeg det?

Med mere end 35 dage til ankomst kan du annullere dit ophold i feriebolig mod et annulleringsgebyr (ekskl. administrationsgebyr).

De gældende regler for annullering, finder du i Lejebetingelserne pkt. 3 .Hvis du har spørgsmål om covid-19 skal du først og fremmest søge information på hjemmesiden coronasmitte.dk og ellers ringe til corona-hotlinen på +45 70 20 02 33.