Kontakt
Søg
Wellness
Wellness
Miniferie
Miniferie
Favoritliste
Din Favoritter (0)
Login
For ejer

FAQ omkring Corona situationen

Vi holder os løbende opdateret og følger med i udviklingen. Derfor vil vi også løbende opdatere denne side, så du er sikret den rette information. Det betyder dog også, at vi tager forbehold for, at informationerne på denne side kan ændre sig.

Vores kundeservice har i øjeblikket meget travlt, så vi opfordrer til, at du søger information her på siden.

OBS!

Hos Danland følger vi sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forhold til corona og har begrænset adgangen til visse fællesfaciliteter. Eftersom Danmark bliver åbnet mere og mere op, åbnes der også for flere fællesaktiviteter såsom badelande, udendørs pools osv. Det varierer dog fra fericenter til feriecenter.

Kontakt derfor feriecentrets reception direkte for yderligere oplysninger omkring hvilke aktiviteter, der er tilgængelige.

Receptionen i feriecentret er bemandet, der kan dog forekomme andre åbningstider.


Spørgsmål og svar

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, vi modtager for tiden.

Vi skal af sted i feriebolig mere end 10 personer, hvordan er vi stillet?

Ifølge bestemmelserne anses en feriebolig som en privat bolig. Derfor er det ikke muligt at lægge bookinger i ferieboliger ind under reglerne om force majeure ved afbestilling.

Er fællesfaciliteterne tilgængelige på feriecentret?

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor har vi i forlængelse af regeringen og Sundhedsstyrelsens anbefalinger valgt at lukke flere indendørs aktiviteter på vores feriecentre.

Eftersom Danmark åbner mere og mere op, bliver der også åbnet for flere fællesaktiviteter såsom indendørs badeland, udendørs pools osv. på feriecentrene. Kontakt gerne det lokale feriecenter for at høre, hvad der helt bestemt er åbent på det feriecenter, hvor du gerne vil holde din ferie.

Kan du stadig handle ind, når du kommer frem til din destination?

De forskellige detailforretninger har åbent på destinationerne, hvis du gerne vil undgå for mange mennesker og holde afstand, kan du vælge at handle ind til dit ophold hjemmefra. Du kan også bestille varer til levering fra f.eks. Coop MAD.

Hvordan er rengøringen i ferieboligen?

Vores ferielejligheder bliver altid gjort grundigt rene, når gæster flytter fra lejligheden, og det gør de selvfølgelig også nu. Vi følger naturligvis alle de retningslinjer, som Sundhedsstyrelsen giver for rengøring.

Hvordan skal du forholde dig, hvis du bliver smittet inden ankomst?

I tilfælde af, at du bliver smittet med covid-19 inden ankomst, henviser vi til Gouda Rejseforsikring jvf. lejebetingelserne.

Hvordan skal du forholde dig, hvis du bliver smittet under ferien?

Hvis du bliver smittet på din ferie, bedes du søge lægefaglig hjælp via akuttelefonen. De vil guide dig. Samtidig skal du informere i receptionen om situationen.Hvis du har spørgsmål om covid-19 skal du først og fremmest søge information på hjemmesiden coronasmitte.dk og ellers ringe til corona-hotlinen på +45 70 20 02 33.