Kontakt
Søg
Wellness
Wellness
Miniferie
Miniferie
Favoritliste
Din Favoritter (0)
Login
For ejer

FAQ omkring Corona situationen

Vi forstår godt, at det er en vanskelig situation, og der opstår en masse spørgsmål nu. Vi står vi klar til at vejlede dig bedst muligt.

Vi holder os løbende opdateret og følger med i udviklingen. Derfor vil vi også løbende opdatere denne side, så du er sikret den rette information. Det betyder dog også, at vi tager forbehold for, at informationerne på denne side kan ændre sig.

Vores kundeservice har i øjeblikket meget travlt, så vi opfordre til, at du søger information her på siden.Kære Gæster


På grund af covid-19 har flere lande lukket deres grænser, heriblandt også Danmark. Der er dog ikke pålagt rejseforbud i Danmark, dvs. at du gerne må rejse rundt i Danmark.

På baggrund af at der ikke er rejseforbud i Danmark gælder force majeure-reglen ikke. Derfor henvises der til de gældende lejebetingelser.

OBS!


Hos Danland følger vi sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forhold til Covid-19 og begrænser adgangen til visse aktiviteter.

Kontakt feriecentrets reception for yderligere oplysninger omkring hvilke aktiviteter, der er tilgængelige.

Receptionen i feriecentret forbliver bemandet, der kan dog forekomme andre åbningstider.


Spørgsmål og svar

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, vi modtager for tiden.

Vi skal af sted i feriebolig mere end 10 personer, hvordan er vi stillet?

Har du en booking til et ophold for 10 eller flere personer henviser vi til, at til bekendtgørelse 2020-03-17 nr. 224 §1, stk. 2, hvoraf det fremgår, at forbud mod større forsamlinger ikke gælder private boliger. Et sommerhus anses som en privat bolig. Derfor er det ikke muligt at lægge den nævnte booking ind under reglerne om force majeure.

Ovenstående gælder på nuværende tidspunkt for bookinger med ankomst frem til 13/4 2020.

Kan du afbestille din lejede ferielejlighed og få pengene retur?

Gælder for bookinger lavet i perioden 14-03-2020 og frem. Indtil 35 dage før din ferie begynder, kan du annullere dit ophold, og få det fulde beløb retur (dog ikke administrationsgebyret). Du skal blot sende en skriftlig annullering til Danland via brev eller email.

Er faciliteterne tilgængelige på feriecentret?

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor har vi i forlængelse af regeringen og Sundhedsstyrelsens anbefalinger valgt at lukke flere indendørs aktiviteter på vores feriecentre.

Kan du stadig handle ind, når du kommer frem til din destination?

De danske detailkæder og regeringen har meldt ud, at der er mad nok, så ingen grund til hamstring! Ellers kan der bestilles varer til levering fra f.eks. Coop MAD.

Hvordan er rengøringen i ferieboligen?

Vores ferielejligheder bliver altid gjort grundigt rene, når gæster flytter fra lejligheden, og det gør de selvfølgelig også nu. Vi følger naturligvis alle de retningslinjer, som Sundhedsstyrelsen giver for rengøring.

Hvordan skal du forholde dig, hvis du bliver smittet inden ankomst?

I tilfælde af, at du bliver smittet med covid-19 inden ankomst, henviser vi til Gouda Rejseforsikring jvf. lejebetingelserne.

Hvordan skal du forholde dig, hvis du bliver smittet under ferien?

Hvis du bliver smittet på din ferie, bedes du søge lægefaglig hjælp via akuttelefonen. De vil guide dig. Samtidig skal du informere i receptionen om situationen.Hvis du har spørgsmål om covid-19 skal du først og fremmest søge information på hjemmesiden coronasmitte.dk og ellers ringe til corona-hotlinen på +45 70 20 02 33.