Sommerferie ved Danmarks smukkeste kyster

Nyd din ferie ved Danmarks bedste strande

Alle Danlands feriecentre ligger omgivet af smuk natur, og ikke mindst nær Danmarks smukkeste badestrande.

Sommerferie - med badegaranti

Hos Danland er der mulighed for at tage en sommerferie med bademuligheder i Danmark, uanset hvordan vejret er. På Danlands feriecentre kan du nemlig få luftet badetøjet enten ved stranden, i feriecentrets swimmingpool eller i badeland. Helt perfekt, når børnene eller børnebørnene er med på sommerferie.

Ta’ i badeland med Danland – og mærk suset i maven

Hele 7 ud af Danlands 24 feriecentre har badeland. Mærk suset i maven, når turen går ned ad badelandets vandrutsjebane eller slap af i spabadet eller saunaen, mens de små leger med badedyrene i børnebassinet. Så kan hele familien nyde at tage på sommerferie i badeland.

Masser af sjove aktiviteter – både ude og inde

Uover den smukke natur og de mange bademuligheder har Danlands feriecentre rigtig mange aktiviteter i sommerferien, som er sjove for hele familien. Fx tennis, bordtennis, legeplads, trampolin, basketball, volleyball, boccia, petanque, minigolf, som du finder på en stor del af Danlands feriecentre.

Få op til 25 % rabat Danmarks bedste forlystelser og attraktioner

Bestiller du din sommerferie med Danland, får du op til 25 % rabat på entréen til en lang række af Danmarks bedste forlystelser. .

Få gratis annullering i 2022?

Book en ferie med ankomst frem til 3. juni 2022 og få gratis annullering med 35 dage til ankomst. Bemærk, annullerer du med mindre end 35 dage til ankomst gælder de normale annulleringsbetingelser jf. Lejebetingelser. Gratis annullering gælder ikke for bookinger, der er foretaget før 11. september 2021 og samtidig har ankomst 1. januar og 3. juni 2022.