Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus i Danmark, Sverige, Norge eller Nordtyskland

Ud over 24 feriecentre i Danmark tilbyder Danlands søstervirksomhed DanCenter, sommerhusudlejning i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.
I Danmark har DanCenter Sommerhusudlejning mere end 6.500 sommerhuse fordelt over hele landet i de bedste sommerhusområder. Eksempelvis udlejer DanCenter mere end 200 sommerhuse på Bornholm, mere end 300 sommerhuse i Blåvand og mere end 300 sommerhuse i og omkring Skagen, blot for at nævne nogle af de populære områder. Du kan derfor finde et hus, der passer præcis til dig, hvad enten du ønsker et stort luksussommerhus, et sommerhus med havudsigt eller et sommerhus til en god pris.

Lej sommerhus i udlandet til din næste ferie

Ønsker du at holde ferie uden for landets grænser, så lej eksempelvis et sommerhus i Sverige, en hytte i Norge, eller en feriebolig i Tyskland. Udlejning uden for Danmark sker på helt samme måde, som når man lejer et sommerhus i Danmark. Du finder et hus via DanCenters hjemmeside og bestiller det. Inden du bestiller, kan du allerede se informationer om, hvor du skal afhente nøglen til huset samt øvrige informationer såsom ankomsttid og afrejsetid.

Rabat til en række attraktioner i Danmark

Ligesom når du holder ferie med Danland, får du også rabat til nogle af de bedste attraktioner med DanCenter Sommerhusudlejning. Besøg eksempelvis attraktioner såsom Fårup Sommerland, Djurs Sommerland og få op rabat på entrébilletten. Du kan se alle attraktioner du får rabat til, når du holder ferie med DanCenter eller Danland.

Forskellen mellem at leje sommerhus og bo på feriecenter

Hvad enten du vælger at leje et sommerhus eller tage et ophold på feriecenter, så handler det om afslapning med familie og venner i smukke og naturskønne omgivelser. I et sommerhus bor du ofte mere afgrænset fra andre og har egen have, som du råder over. I en feriebolig på et feriecenter bor du ofte side om side med de øvrige feriegæster, og du har samtidig adgang til en række fællesfaciliteter, såsom legeplads, badeland, swimmingpool, som du sjældent har i et sommerhus. Hvad enten du mest er til ferie i sommerhus eller i et feriecentre, så er vi glade for at kunne tilbyde ferieoplevelser inden for begge ferieformer.

 

Lej sommerhus med vores søstervirksomhed DanCenter